Forfatteren bag Virkeligheden er klog

Forfatter og SEO-ekspert
Thomas Rosenstand er født i 1963 i Pindstrup på Djursland. Efter folkeskolen indledte han en veritabel jagt på det"perfekte liv", og den jagt førte ham vidt omkring i både geografisk og mental forstand. Den virkelighed, der har været i og omkring Thomas Rosenstand fra han blev gammel nok til at reflektere over verden og frem til slutningen af 2011, hvor den første "Virkeligheden er klog" udkom, har dannet både skarpe kanter og bløde hjørner hos ham.

Thomas er mest kendt som forretningsmand og som ekspert i SEO via sin virksomhed Concept Interest. Mindre kendt - indtil nu - er, at han gennem adskillige år har coachet mennesker, der på den ene eller anden måde trængte til råd og indspark til at komme videre i livet. Og det er både mennesker i den absolutte top af dansk erhvervsliv samt misbrugere og andre med virkelig ondt i livet, der har nydt godt af råd og vejledning fra Thomas.

Nu er filosofierne og en stor del af værktøjerne til at bryde mønstre og grænser nedfældet i Thomas Rosenstand sjette bog - der altså hedder "Virkeligheden er stadig klog". I øvrigt har kapitlet i den bog om bedre ernæring ført et komplet kursus i vægttab og sund spisestil med sig. Se mere om den bedste slankekur her.

Thomas er gift med Marina, der stammer fra Republikken Georgien, og bopælen er det solrige Florida, USA.

Har du lyst at se mere fra Thomas, kan du følge hans helt private blog her: https://thomasrosenstand.dk

Kontaktoplysninger

Du kan skrive til os på info@concept-i.dk - eller du kan ringe på 70 27 14 40 (efter kl. 14 dansk tid)