Anmeldelser af Virkeligheden er klog

Den bedste selvhjælpsbog
  • Originalitet
  • Anvendelighed
  • Læsevenlighed
5

Beskrivelse

“Thomas Rosenstand har en særlig evne til at gøre komplekse emner meget simple. Så hvis du er visuelt tænkende, så vil du utvivlsomt få endnu mere ud af bogen end det er tilfældet med coaching-bøger, som udelukkende forholder sig til de tekniske forklaringer. En varm anbefaling herfra.” Casper Lohse “Hej Thomas. Jeg vil sige som andre har sagt det: Skal man kun læse én selvhjælpsbog, skal det sgu være din! Ikke nok med at hver eneste side bugner af inspiration, man bliver også svært godt underholdt og udfordret. Tak for den! Venlig hilsen fra Morten

2015-05-07_08-14-08

Maj Wismann - internationalt kendt sexolog og terapeut - har anmeldt Virkeligheden er klog: https://websexolog.dk/virkeligheden-er-klog-men-toer-du-kigge-paa-den/

Morten Dehn fra Trygt siger: "Fremragende bøger! Man tror, man ved det meste, men efter nogle timer i selskab med Thomas er listen med positive ændringer, der skal til, så lang, at jeg måtte om på side 2 på en A4 blok.

Hej Thomas. Jeg vil sige som andre har sagt det: Skal man kun læse én selvhjælpsbog, skal det sgu være din! Ikke nok med at hver eneste side bugner af inspiration, man bliver også svært godt underholdt og udfordret. Tak for den! Venlig hilsen fra Morten.

Her bringes anmeldelser eller links til anmeldelser efterhånden, som de bliver offentliggjort.

Virkeligheden er klog

Jeg modtog din bog med posten (godt at læse en fysisk bog ind imellem!) i forgårs og har slet ikke kunnet slippe den - selvom der også skulle spilles musik – og blev færdig i nat. Jeg har læst en hel del selvhjælpsbøger af svingende kvalitet, men din bog er sq fremragende. Jeg kan rigtig godt li’ din ”no-bullshit”-holdning og tilgang til livet. Det har givet mig nogle meget håndfaste værktøjer. Jeg føler mig rigtig inspireret! Så en kæmpe tak her fra!
Mathias From, Dinnermusik

Henrik Blunck - der selv er forfatter - har anmeldt bogen. Du kan læse anmeldelsen her - klik

"Thomas Rosenstand har en særlig evne til at gøre komplekse emner meget simple. Så hvis du er visuelt tænkende, så vil du utvivlsomt få endnu mere ud af bogen end det er tilfældet med coaching-bøger, som udelukkende forholder sig til de tekniske forklaringer. En varm anbefaling herfra." Casper Lohse

Jeg er virkelig overrasket over din bog. Det er så godt skrevet! Ok ærligt talt. Jeg havde ikke regnet med det store, beklager men nu er jeg ærlig. Jeg så de fine anmeldelser og tænkte den måtte jeg læste. Jeg kender dig og Charlotte fra Concept Interest helt tilbage fra I startede. Og derfra har jeg så fulgt lidt med jer på sidelinjen, men da jeg opdagede dig på Twitter og da jeg læste flere af dine artikler omkring SEO blev jeg nysgerrig.

Derfor tænkte jeg, hvad kan ham Thomas bidrage med når det kommer fra hjertet. Jeg er målløs. Du besidder et stort hjerte og for den sags skyld et stort sind. Du har virkelig fingeren på pulsen omkring livet. Vi er flere der lever efter mange af dine synspunkter. Men jeg har stadig suget bogen og dine fortællinger til mig. Nej hvor er det dog godt! Godt at du har modet til at skrive den slags.
Dennis Bressendorf Mathiasen

Anmeldelse skrevet af forfatteren Anja Lysholm - klik og læs den her

Anmeldelse skrevet af Sigge Hermann - klik og læs her

Samtale mellem Anders Saugstrup og Thomas Rosenstand om især et af kapitlerne i bogen: Klik her

 

Anmeldelse fra Lise Bülow, psykoterapeut:

Thomas Rosenstands nye bog "Virkeligheden er klog" er værd at læse for alle med lyst til at blive klogere på sig selv og verden. Den er fra min side læst med med stor interesse og jeg er blevet mødt af mange spændende og udfordrende synspunkter. I mit arbejde som psykoterapeut har jeg gennem årerne været i berøring med et utal af bøger om selvudvikling og om, hvordan man takler forskellige livskriser og situationer. Der har været mange gode og lærerige bøger, men desværre langt flere dårlige af slagsen. Thomas bog er bestemt i den gode ende på denne skala.

Det er en bog der er skrevet " På Jysk" så enhver vil kunne have glæde af at læse den. Thomas tager mange relevante emner op, der vedrører os alle og bruger hele tiden eksempler fra sit eget liv, hvilket giver inspiration og forståelse for mange af de ubevidste mekanismer, der er i spil. Lad mig komme med et par eksempler.

I kapitlet om "Den indre og den ydre bestyrelse" beskriver Thomas de begrænsninger, vi sætter for os selv i vores liv. Den indre bestyrelse er ofte skabt af vores omgivelser og miljø op gennem barndommen og ungdommen. Det er de indre stemmer, der konstant blander sig i vores gøremål og beslutninger. Der kan være både en støttende eller en ikke støtende indre dialog. Thomas beskriver på glimrende vis, hvordan vi bliver opmærksomme på en ikke støttende "indre dialog og bestyrelse", og hvordan vi kommer af med f.eks. mors kritiske kommentarer, hvis hun nu er med i bestyrelsen.

Få luget ud i ikke brugbare bestyrelsesmedlemmer og få sat nogle nye ind der er gode for vores liv og beslutningsprocesser. Den ydre kritiske bestyrelse er drevet af Janteloven og om "Hvad man kan eller ikke kan" og hvad "Folk siger", og den gives der også gode råd til at få lukket munden på.

For at nævne nogle af de andre interessante emner er der også noget om målsætning, om hvordan frygt kan stoppe alt initiativ, et afsnit om at nå sine mål, bryde gamle begrænsende mønstre, om at arbejde med manglende selvtillid og meget meget mere. Thomas tager almenmenneskelige emner samt flere psykologiske dilemmaer op. Disse ses på med vid og jordbundethed og fra en erfaren coach og rådgivers synspunkt krydret med egne erfaringer og oplevelser. Jeg kan på det varmeste anbefale " Virkeligheden er klog" . Et friskt pust til de utallige bøger om at håndtere livet og hvad dette disker op med set gennem Thomas Rosenstands knivskarpe pen og erfaring. Og ikke ét ord om søgemaskineoptimering i den 🙂

psykoterapeut Lise Bülow